MUSTIG FISKBULLEGRYTA

Tillagningstid
30 min

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 burk (550 g) Abba MSC Fiskbullar i buljong
  • 1 burk (225 g) Abba Musslor i vatten
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1/2 g saffran
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 burkar hela skalade tomater
  • salt, peppar och lite socker
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 liten vitlöksklyfta

Recept

1

Fräs fiskbullar och lök i olivolja. Tillsätt saffran, timjan och tomat. Låt koka ihop ett par minuter och smaka av med salt, peppar och lite socker. Rör ihop crème fraiche och vitlök med lite salt.

2

Tillsätt musslorna vid serveringen och låt dem bli genomvarma. Toppa med vitlökscrèmen och rikligt med färsk timjan. Servera med ris.