MUSTIG FISKBULLEGRYTA

Portioner 4

INGREDIENSER

  • 2 burkar Abba Fiskbullar Buljong
  • 1 burk Abba Musslor i vatten
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 1/2 g saffran
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 burkar hela skalade tomater
  • salt, peppar och lite socker
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 liten vitlöksklyfta

RECEPT

  • Fräs fiskbullar och lök i olivolja. Tillsätt saffran, timjan och tomat. Låt koka ihop ett par minuter och smaka av med salt, peppar och lite socker. Rör ihop crème fraiche och vitlök med lite salt.
  • Tillsätt musslorna vid serveringen och låt dem bli genomvarma. Toppa med vitlökscrèmen och rikligt med färsk timjan. Servera med ris.

Dela