TONFISKSALLAD MED AVOKADO OCH SRIRACHAMAJONNÄS

Portioner 4

INGREDIENSER

  • 4 ägg
  • 2 tsk sriracha
  • 1,5 dl majonäs
  • salt
  • 2 burkar Abbas Tonfisk i solrosolja
  • 2-3 salladslökar
  • 250 g tomater
  • 0,5 gurka
  • 2 avokado
  • 8 skivor bröd
  • olja, till stekning
  • 1 kruka sallad

RECEPT

  • Koka äggen till önskad konsistens.
  • Rör samman sriracha och majonnäs och smaka av med salt.
  • Låt tonfisken rinna av, hacka salladslöken, halvera tomaterna, hacka gurkan och skiva avokadon.
  • Stek brödet i en stekpanna med lite olja. Fördela salladen och alla grönsakerna på en tallrik tillsammans med tonfisken, srirachamajonnäs och de rostade brödskivorna.

Dela