UGNSBAKAD SEJ I DILLSÅS

Tillagningstid
30 min

Portioner
4

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

Pepparrotsmos

  • 800 g potatis, mjölig
  • 1 dl pepparrot, riven
  • 1.5-2 dl mjölk
  • en stor klick smör
  • salt

Sej i dillsås

Recept

1

Koka potatisen mjuk.

2

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg upp sejen i en ugnsfast form och slå över dillsåsen. Tillaga i ugnen i 25-30 minuter.

3

Mosa potatisen med en potatisstöt. Rör ner mjölken och smöret. Smaksätt med pepparrot och salt.

4

Smörstek sockerärtorna.

5

Servera den sejen i den krämiga dillsåsen med potatismoset och sockerärtorna.

883