Vanliga frågor och svar om att lägga in sill samt massa inspiration kring våra högtider. Vi har samlat allt på ett och samma ställe.
Bästa receptet på romsill! Grattis – du har hittat receptet som kan få vem som helst att älska sill! Oavsett vad du kallar den är det en fantastiskt krämig sill som är gjord på vår goda 5-minuterssill. Smakkombon av Stenbitsrom (från Abba såklart), rödlök, färska örter och citron – allt i en krämig bas av crème fraiche och majonnäs är en vinnare. Måste provas!
Häll av lagen från sillen och skiva sillen i bitar
Finhacka rödlöken och örterna.
Blanda majonnäs, crème fraiche med lite saft från citron och riven citronzest samt lite flingsalt.
Rör ner stenbitsrom, hackad dill, gräslök och rödlök i såsen och smaka av.
Vänd till sist ner sillbitarna och låt gärna stå över natten så får du en riktigt god och härlig Romsill.
Låt gärna stå i 1 dygn före servering.
Vanliga frågor och svar om att lägga in sill samt massa inspiration kring våra högtider. Vi har samlat allt på ett och samma ställe.