PANKOPANERADE FISKBULLAR MED NUDELWOK

Tillagningstid
30 minuter

Portioner
4

Ingredienser

  • 550 g Abba fiskbullar i buljong (2 x 375 g)
  • 6 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • salt
  • rapsolja och smör till stekning
  • 250 g nudlar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 broccoli
  • 1 paket sockerärtor
  • 1 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • Sweet chilisås
  • Ev. färsk koriander och cashewnötter till servering

Recept

1

Panera fiskbullarna med att doppa de i mjöl, sedan vispat ägg och till sist panko ströbröd. Salta lätt.

2

Koka upp nudlarna och fräs hackad vitlök följt av grönsakerna i en wokpanna. Stek upp fiskbullarna i rapsolja och smör tills de är frasiga och gyllenbruna.

3

Häll av vattnet och blanda i nudlarna med grönsakerna. Smaksätt med soja och sesamolja.

4

Servera wok och fiskbullar tillsammans med lite sweet chili sås.

Tips!

Testa att toppa din wok med färsk koriander och lite hackade cashewnötter

Relaterade produkter