PANKOPANERADE FISKBULLAR MED NUDELWOK

Tillagningstid
30

Portioner
4

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

  • 550 g Abba fiskbullar i buljong (2 x 375 g)
  • 6 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • salt
  • rapsolja och smör till stekning
  • 250 g nudlar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 broccoli
  • 1 paket sockerärtor
  • 1 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • Sweet chilisås
  • Ev. färsk koriander och cashewnötter till servering

Recept

Panera fiskbullarna med att doppa de i mjöl, sedan vispat ägg och till sist panko ströbröd. Salta lätt.

Koka upp nudlarna och fräs hackad vitlök följt av grönsakerna i en wokpanna. Stek upp fiskbullarna i rapsolja och smör tills de är frasiga och gyllenbruna.

Häll av vattnet och blanda i nudlarna med grönsakerna. Smaksätt med soja och sesamolja.

Servera wok och fiskbullar tillsammans med lite sweet chili sås.

Tips!

Testa att toppa din wok med färsk koriander och lite hackade cashewnötter

823

Relaterade produkter