MATJESWRAP MED PAK CHOI & LINGONCHUTNEY

Tillagningstid
10-15 minuter

Portioner
4

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

  • 4 mjuka tunnbröd
  • 1 burk Abba Klassisk Matjessill
  • 1 pak choi, salladsblad
  • 1 näve ärtskott
  • 4-6 färskpotatisar, kokade
  • 1 dl västerbottenost
  • 1 dl gräddfil
  • ev. smör till tunnbröden

Lingonchutney

  • 2 dl lingon, frysta eller färska
  • 1 dl vit balsamvinäger
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 2 msk råsocker
  • 1 msk honung

Recept

1

Lingonchutney
Skala och finhacka löken. Fräs den i smör tills den är mjuk och tillsätt sockret och bryn i några sekunder. Tillsätt resten av ingredienserna och koka ihop till en krämig konsistens. (Matjeswrappen blir självklart god med rårörda lingon eller lingonsylt också.)

2

Om du vill, börja med att breda smör på tunnbrödrullarna. Lägg ut pak choi-blad och ärtskott samt skivad färskpotatis. Klicka ut gräddfil, strö västerbottenost, montera matjesill och lingonchutney på toppen. Vik ihop och njut!

800

Relaterade produkter