CRUSTAD MED PEPPARROTSKRÄM OCH CAVIARTOPP

Tillagningstid
10 minuter

Portioner
12

Ingredienser

  • 12-16 st crustader
  • 1 Abba Röd Stenbitsrom
  • 100 g färskost, naturell
  • 3-4 msk crème fraiche
  • 100 g färska räkor, skalade
  • 3 msk pepparrot, finriven (spara lite till dekoration)
  • 0.5 tsk senap
  • 0.5 msk honung
  • Granatäpplekärnor till dekoration
  • salt o peppar

Recept

Blanda färskost och crème fraiche. Häll i senap, honung, pepparrot och smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna men spara en till varje crustad som dekoration.

Fyll crustaderna med fyllningen, dekorera med räkor, caviar och toppa med lite riven pepparrot och några granatäpplekärnor.

310521
klippig kust
Abbas produkter är perfekta för en dag på stranden

VAR KOMMER ROMMEN IFRÅN?

Du har säkert hört talas om stenbitsrom – men visste du att arten kallas för Sjurygg och att det är hanen som fått smeknamnet Stenbit? Honan, som ju bär själva rommen, kallas för Kvabbso.

MER OM SJURYGGEN