CHEESECAKE FRÅN KOSTER

Tillagningstid
30 minuter

Portioner
6

Ingredienser

  • 200 g mörkt bröd, t ex kavring
  • 1 dl smält smör
  • 2 msk gelatinpulver
  • 3/4 dl vatten
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 dl gräddfil
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 0.5 dl dill, finhackad
  • 1.5 burk (120 g) Abba Caviar Röd Stenbitsom

Till fyllning

Recept

Mixa bröd med smör till en slät massa och tryck ut den på botten av en form (24 cm) med löstagbar kant.

Blanda gelatinpulver med vatten och låt svälla i några minuter.

Blanda créme fraiche, gräddfil, rödlök, dill och caviar i en skål. Smält gelatinet på svag värme och rör ner det i créme fraicheblandningen.

Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt kallt och stelna över natten.

310518