TOSKANSK PANNA MED LAX, RÄKOR, SPENAT OCH TOMAT & ÖRTSÅS

Portioner 4

INGREDIENSER

  • 1 gul lök, finhackad
  • 3 klyftor vitlök, finhackade
  • 4 laxfiléer, tärnade (det går bra att använda fryst lax, låt bara laxen sjuda lite längre)
  • 1 påse Abba Middagsklart Tomat & Örtsås
  • 50 g babyspenat
  • 1 kruka bladpersilja, finhackad
  • Ris eller pasta till servering

RECEPT

  • Fräs lök och vitlök i olja i en stekpanna.
  • Lägg i tärnade laxfiléer och häll på Middagsklart-såsen.
  • Lägg på ett lock, sänk värmen och låt sjuda i ca 5 minuter.
  • Lägg på räkorna, babyspenat och persilja och ånga några minuter under lock tills räkorna är varma.
    Servera med pasta eller ris.

Dela