TONFISKWRAP MED MANGODRESSING OCH PICKLAD RÖDKÅL

Portioner 4

INGREDIENSER

  • 4 majstortillabröd
  • 1 påse plocksallad, liten
  • ca 12-14 Sugarsnaps
  • 1 burk Abba tonfisk i vatten
  • 1,5 dl sojabönor
  • 2 stjälkar salladslök, hackad
  • 2 polkabetor, skivad tunt i mandolin
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1 mango, strimlad

Mangodressing

  • 2,5 dl yoghurt, naturell
  • 05 dl mangochutney
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 knivsudd chilipeppar
  • 0,5 msk salt

Snabbpicklad rödkål

  • 0,25 rödkålshuvud, strimlat
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättika

RECEPT

  • Blanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt.
  • Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.
  • Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!

Dela