TOFUSILL MED TÅNGCAVIAR (VEGANSK)

INGREDIENSER

  • 200 g naturell fast tofu
  • 3 dl plantbaserad crème fraiche
  • 1 msk plantbaserad majonäs
  • 1 rödlök
  • 1 msk riven färsk pepparrot
  • 1/2 citron, juice och skal
  • 1/2 kruka dill
  • 1 nypa havssalt
  • 1 nypa svartpeppar

RECEPT

  • Skär tofun i mindre bitar.
  • Hacka lök och dill.
  • Blanda crème fraiche, majonnäs, rom, pepparrot, citronjuice, citronskal, dill, lök, salt och peppar i en bunke.
  • Varva tofu och crème fraiche-blandningen i en burk. Sätt på lock. Låt stå minst ett dygn före servering. Garnerna med dill innan servering.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.