SMÖRGÅSTÅRTA

Portioner 4
Tillagningstid 1 hour hr
INGREDIENSER
- 4 skivor vitt landgångsbröd
 - 2 skivor längdskuren kavring
 
Fyllning 1
- 1 dl Abba Tonfiskpastej
 - 1 burk Abba MSC Tonfisk Filébitar i vatten
 - 0,5 finhackad gul lök
 - 1 msk tomatpuré
 - svartpeppar
 - salladskrydda
 
Fyllning 2
- 1 burk Abba Caviar Röd Stenbitsrom
 - 0,5 dl strimlad purjolök
 - 0,5 dl rivet äpple, syrligt
 - 125 g Philadelphia ost
 - 1 dl crème fraiche
 - svartpeppar
 - citronsaft
 
Till garnering
- räkor
 - Abba Caviar Röd Stenbitsrom
 - citron
 - tomat
 - kokt ägg
 - dill
 - ev. färsk oregano
 
RECEPT
- Fukta brödet med tonfiskspadet och lägg två skivor vitt bröd underst. Blanda ihop ingredienserna till fyllning 1 och lägg på den. Lägg kavringen ovanpå, blanda ihop fyllning 2 och bred ut den över det mörka brödet. Lägg till sist på de sista vita brödskivorna. Kläd tårtan med hackad dill, dekorera med övriga ingredienser efter egen smak.
 





