PARMESANSILL MED DRAGON

parmesansill med dragon recept

INGREDIENSER

  • 1 pkt Abba Sill på 5 minuter, bitad
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 1 dl riven parmensan
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 kruka dragon
  • En nypa svartpeppar
  • 1 msk olivolja till servering

RECEPT

  • Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av.
  • Finhacka vitlök och bladen från dragonen.
  • Blanda crème fraiche, majonnäs, parmesan, dragon, vitlök och peppar i en bunke.
  • Varva sill och crème fraiche-blandningen i en burk. Sätt på lock. Låt stå minst ett dygn före servering. Ringla över olivolja innan servering.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}