KRÄMIG FISKBULLESTROGANOFF
![fiskbullestroganoff med ris som bas](https://www.abba.se/wp-content/uploads/sites/46/2018/09/fiskbullestroganoff.jpg)
Portioner 4
Tillagningstid 15 minutes mins
INGREDIENSER
- 2 burkar Abba fiskbullar i buljong
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl grädde
- 1 gul lök
- 2-3 msk tomatpuré
- 2 msk ketchup
- 1 nypa paprikapulver
- 1 klyfta vitlök, pressad
- 0,5 dl pumpakärnor
- smör
- salt & peppar
- ris & sallad till servering
RECEPT
- Finhacka löken (gärna i matberedare), fräs lök och den pressade vitlöksklyftan i en klick smör.
- Tillsätt grädde, crème fraiche, tomatpurén, ketchup och kryddor. Tillsätt fiskbullarna sist, låt puttra tills grytan är varm. (För en mindre krämig variant använd en burk krossade tomater istället).
- Rosta pumpakärnor snabbt i en stekpanna. Servera stroganoffen med ris och några salladsblad.