KOLJA I KRÄMIG RÄK & DILLSÅS

Portioner 4

INGREDIENSER

  • 4 bitar koljafilé (eller ca 700 g)
  • ca 300 g räkor, halvtinade (gärna lite större)
  • 1 påse Abba Middagsklart Räk & dillsås
  • 1-2 dl Västerbottenost
  • 1 näve svartkål
  • 1 knippe dill
  • salt och peppar

RECEPT

  • Sätt på ugnen på ca 175 grader.
  • Lägg i den tinade fisken i en ugnssäker form, strö runt räkorna, svartkålsbladen och toppa fisken med ost. Salta och peppra.
  • Ringla över den krämiga gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Låt gratinera i ugn i cirka 30 minuter (eller tills innertemperaturen på fisken är ca 52 grader).
  • Dekorera med dill och söta, ätbara penséer.

Dela