ENKEL FISK MED KOKT POTATIS, RIVNA MORÖTTER OCH CITRON- & DILLSÅS

Portioner 4

INGREDIENSER

  • 500 g fisk , torsk eller lax (funkar bra med fryst)
  • Mjöl till panering
  • 50 g osaltat smör
  • 2 msk olja
  • 500 g potatis
  • 3 st morötter
  • 1 påse Abba Middagsklart Citron & dillsås
  • Finhackad färsk dill, efter eget tycke
  • Salt & peppar

RECEPT

  • Skala och koka potatisen.
  • Häll upp mjöl på en tallrik och vänd fisken i mjölet. Värm upp en stekpanna och häll ner oljan, tillsätt smöret och när smöret tystnat så lägg ner fisken. Bryn gyllene på bägge sidor, ca 2 minuter på varje sida (beroende på tjocklek)
  • Värm citron-& dillsåsen i en kastrull, och riv morötterna.
  • Servera med lite färsk dill.

Dela