STEKTA FISKBULLAR MED PRIMÖRER I SMÖRSÅS

Tillagningstid
15

Portioner
2

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

  • 1 burk
  • 4 potatisar
  • 8 sparris
  • 1 knippe rädisor
  • 2 citronskivor
  • Salt, peppar och dill

Enkel smörsås

  • buljongen från fiskbullarna
  • 25 g smör
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt & peppar

Recept

Skiva potatisen i tunna klyftor. Hetta upp smör i en panna och stek klyftorna, tillsätt den skivade sparrisen och sist fiskbullarna i samma panna. (Spara spadet från fiskbullarna). Salta och peppra efter smak.

Smält smöret i en kastrull, tillsätt smör, pepparrot (kan uteslutas) och smaka av med salt och vitpeppar.

Servera fiskbullarna med sparris, potatis, de skivade rädisorna, häll över smörsåsen och toppa med dill och en citronskiva.

13774