STEKTA FISKBULLAR MED PRIMÖRER I SMÖRSÅS

Stekta fiskbullar med primörer

Tillagningstid
15

Portioner
2

Ingredienser

  • 1 burk Abba Fiskbullar Buljong
  • 4 st potatisar
  • 8 st sparris
  • 1 knippe rädisor
  • 2 st citronskivor
  • Salt, peppar och dill

Enkel smörsås

  • buljongen från fiskbullarna
  • 25 g smör
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt & peppar

Recept

Skiva potatisen i tunna klyftor. Hetta upp smör i en panna och stek klyftorna, tillsätt den skivade sparrisen och sist fiskbullarna i samma panna. (Spara spadet från fiskbullarna). Salta och peppra efter smak.

Smält smöret i en kastrull, tillsätt smör, pepparrot (kan uteslutas) och smaka av med salt och vitpeppar.

Servera fiskbullarna med sparris, potatis, de skivade rädisorna, häll över smörsåsen och toppa med dill och en citronskiva.

310558