STEKTA FISKBULLAR MED PRIMÖRER I SMÖRSÅS

Tillagningstid
15

Portioner
2

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

  • 1 burk
  • 4 potatisar
  • 8 sparris
  • 1 knippe rädisor
  • 2 citronskivor
  • Salt, peppar och dill

Enkel smörsås

  • buljongen från fiskbullarna
  • 25 g smör
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt & peppar

Recept

1

Skiva potatisen i tunna klyftor. Hetta upp smör i en panna och stek klyftorna, tillsätt den skivade sparrisen och sist fiskbullarna i samma panna. (Spara spadet från fiskbullarna). Salta och peppra efter smak.

2

Smält smöret i en kastrull, tillsätt smör, pepparrot (kan uteslutas) och smaka av med salt och vitpeppar.

3

Servera fiskbullarna med sparris, potatis, de skivade rädisorna, häll över smörsåsen och toppa med dill och en citronskiva.

13774