SPRÖDBAKADE PLÄTTAR MED PEPPARROTSGRÄDDE

Portioner 12
Tillagningstid 25 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 pkt smördeg
 - 6 ägg, kokta till medium, halverade
 - 1 burk röd caviar från Abba
 - 1,5 dl grädde
 - Pepparrot, riven (mängd efter tycke och smak)
 - Gräslök till garnering
 
RECEPT
- Vispa grädden och tillsätt den rivna pepparroten. Fyll en spritser med grädden och låt vila i kylskåp. (Vill du göra en snabbare variant - köp färdig pepparrotsvisp och fyll i spritsern).
 - Skär upp smördegsplattor i 12 lika stora/små fyrkanter och placera ägghalvorna på varje platta. Lägg på en plåt med smörpapper och stoppa in i ugnen på 200 grader i cirka 10 minuter tills smördegen fått fin färg.
 - Låt svalna. Klicka rom och spritsa pepparrotsgrädden på varje ägghalva. Toppa med ett stiligt gräslöksstrå.
 





