CHEESECAKE FRÅN KOSTER

Portioner 6

INGREDIENSER

  • 200 g mörkt bröd, t ex kavring
  • 1 dl smält smör
  • 2 msk gelatinpulver
  • 3/4 dl vatten
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 dl gräddfil
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 0,5 dl dill, finhackad
  • 1,5 burk (120 g) Abba Caviar Röd Stenbitsom

RECEPT

  • Mixa bröd med smör till en slät massa och tryck ut den på botten av en form (24 cm) med löstagbar kant.
  • Blanda gelatinpulver med vatten och låt svälla i några minuter.
  • Blanda créme fraiche, gräddfil, rödlök, dill och caviar i en skål. Smält gelatinet på svag värme och rör ner det i créme fraicheblandningen.
  • Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt kallt och stelna över natten.

Dela