Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
UGNSBAKAD SEJ I DILLSÅS
Portioner
4
Tillagningstid
30
minutes
mins
INGREDIENSER
Pepparrotsmos
800
g
potatis, mjölig
1
dl
pepparrot, riven
1,5-2
dl
mjölk
en stor klick smör
salt
Sej i dillsås
600
g
sejfilé
1
frp
Abba Middagsklart Dillsås
150
g
Sockerärtor
smör
salt
RECEPT
Koka potatisen mjuk.
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg upp sejen i en ugnsfast form och slå över dillsåsen. Tillaga i ugnen i 25-30 minuter.
Mosa potatisen med en potatisstöt. Rör ner mjölken och smöret. Smaksätt med pepparrot och salt.
Smörstek sockerärtorna.
Servera den sejen i den krämiga dillsåsen med potatismoset och sockerärtorna.
Dela