Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
TONFISKSALLAD MED AVOKADO OCH SRIRACHAMAJONNÄS
Portioner
4
Tillagningstid
20
minutes
mins
INGREDIENSER
4
ägg
2
tsk
sriracha
1,5
dl
majonäs
salt
2
burkar
Abbas Tonfisk i solrosolja
2-3
salladslökar
250
g
tomater
0,5
gurka
2
avokado
8
skivor
bröd
olja, till stekning
1
kruka
sallad
RECEPT
Koka äggen till önskad konsistens.
Rör samman sriracha och majonnäs och smaka av med salt.
Låt tonfisken rinna av, hacka salladslöken, halvera tomaterna, hacka gurkan och skiva avokadon.
Stek brödet i en stekpanna med lite olja. Fördela salladen och alla grönsakerna på en tallrik tillsammans med tonfisken, srirachamajonnäs och de rostade brödskivorna.
Dela