Go Back
+ servings

OMELETT MED TONFISKRÖRA OCH AVOKADO

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

Tonfiskröra

  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 2 burkar Abbas tonfisk i vatten
  • 2 msk gräslök, hackad
  • 2 msk dill, hackad
  • salt och peppar

Omelett

  • 6 ägg
  • 6 msk mjölk
  • 1 dl smakrik ost, riven
  • 6 cm purjolök, skivad
  • salt och peppar

Servering

  • 2 avokado
  • 1 citron

RECEPT

  • Rör samman gräddfil, majonnäs, tonfisk, gräslök och dill. Smaka av med salt och peppar. Låt stå fram till servering.
  • Vispa ihop ägg, mjölk, riven ost, purjolök, salt och peppar. Stek till fyra omeletter på svag värme i en stekpanna med lite olja.
  • Skiva avokadon. Servera omeletterna till tonfiskröran och avokadon. Garnera med en skiva citron och en dillkvist. Klart!

Dela