Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
TONFISKWRAP MED MANGODRESSING OCH PICKLAD RÖDKÅL
Portioner
4
Tillagningstid
40
minutes
mins
INGREDIENSER
4
majstortillabröd
1
påse
plocksallad, liten
ca 12-14
Sugarsnaps
1
burk
Abba tonfisk i vatten
1,5
dl
sojabönor
2
stjälkar
salladslök, hackad
2
polkabetor, skivad tunt i mandolin
1
knippe
bladpersilja
1
mango, strimlad
Mangodressing
2,5
dl
yoghurt, naturell
05
dl
mangochutney
1
knivsudd
cayennepeppar
1
knivsudd
chilipeppar
0,5
msk
salt
Snabbpicklad rödkål
0,25
rödkålshuvud, strimlat
2
dl
socker
3
dl
vatten
1
dl
ättika
RECEPT
Blanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt.
Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.
Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!
Dela