Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
TOSKANSK PANNA MED LAX, RÄKOR, SPENAT OCH TOMAT & ÖRTSÅS
Portioner
4
Tillagningstid
15
minutes
mins
INGREDIENSER
1
gul lök, finhackad
3
klyftor vitlök, finhackade
4
laxfiléer, tärnade (det går bra att använda fryst lax, låt bara laxen sjuda lite längre)
1
påse
Abba Middagsklart Tomat & Örtsås
50
g
babyspenat
1
kruka
bladpersilja, finhackad
Ris eller pasta till servering
RECEPT
Fräs lök och vitlök i olja i en stekpanna.
Lägg i tärnade laxfiléer och häll på Middagsklart-såsen.
Lägg på ett lock, sänk värmen och låt sjuda i ca 5 minuter.
Lägg på räkorna, babyspenat och persilja och ånga några minuter under lock tills räkorna är varma.
Servera med pasta eller ris.
Dela