Vinn en unik matupplevelse på idylliska Smögen

Pop up-krogen Havets Bästa med 18 platser är en hyllning till sillen, havet, till mathantverk och gamla – och nya – mattraditioner, öppen endast mellan 13-15  augusti. Här bjuder Abba tillsammans med våra sillälskande stjärnkockarna Thomas Sjögren och Frida Ronge på en exklusiv 12-rätters avsmakningsmeny som du och en vän får avnjuta, med havet och skärgården som utsikt.

Tävla med din bästa sillbild!

Följ @abba_kungshamn och @koket.se på Instagram
Ta en bild av din läckraste sillstund med valfri sill från Abba. Posta den sedan på Instagram med #AbbaKungshamn och #sill senast 19/7 tillsammans med en motivering till varför just du och din vän ska vinna varsitt kuvert på krogen Havets bästa den 15/8

 

 

 

 

I vinsten ingår även en övernattning för er båda på vackra hotellet Smögens Hafvsbad.
Totalt 9 vinnarpar utses och meddelas via DM senast 23/7.

Kom ihåg att du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

*COVID-19 – Abba är medvetna om att det är speciella tider just nu. Naturligtvis följs Folkhälsomyndighetens rekommendationer kopplat till smittläget för Covid-19 och vidtar nödvändiga åtgärder för en trygg upplevelse. Datumet kan komma att ändras om smittläget för Covid-19 eller restriktioner för restaurangbesök förändras. Abba har en stark framtidstro och hoppas att läget har stabiliserats tills det är dags för genomförandet.