TUNNBRÖDSRULLE MED BRÄNNVINSSILL SOS

Tillagningstid
30 minuter

Portioner
4

Ingredienser

  • 2 burkar (à 240 g) Abba Brännvinssill
  • 2 st (175 g potatisar), kokt kall tärnad
  • 1.5 msk dill, hackad
  • 2.5 dl crème fraiche, lätt
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2.5 st tunnbröd, mjuka

Garnering

  • 200 g färskost, t ex Crème Bonjour
  • 2.5 dl gräslök, hackad
  • 0.5 citron

Recept

1

Häll av lagen från sillen och skär sillen i tärningar. Blanda sill, potatis och dill med crème fraiche och smaka av med salt och peppar.

2

Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop. Svep in med plastfolie och låt ligga kallt, gärna över natten. Bred färskost runt rullarna och rulla i gräslök. Garnera slutligen med citronrasp.

Relaterade produkter