TUNNBRÖDSRULLE MED BRÄNNVINSSILL SOS

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

  • 2 burkar Abba Brännvinssill
  • 2 st (175 g potatisar), kokt kall tärnad
  • 1,5 msk dill, hackad
  • 2,5 dl crème fraiche, lätt
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 2,5 st tunnbröd, mjuka

Garnering

  • 200 g färskost, t ex Crème Bonjour
  • 2,5 dl gräslök, hackad
  • 0,5 citron

RECEPT

  • Häll av lagen från sillen och skär sillen i tärningar. Blanda sill, potatis och dill med crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
  • Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop. Svep in med plastfolie och låt ligga kallt, gärna över natten. Bred färskost runt rullarna och rulla i gräslök. Garnera slutligen med citronrasp.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.