TONFISKWRAP MED MANGODRESSING OCH PICKLAD RÖDKÅL

Tillagningstid
40 min

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 majstortillabröd
  • 1 påse plocksallad, liten
  • ca 12-14 Sugarsnaps
  • 1 burk Abba tonfisk i vatten
  • 1.5 dl sojabönor
  • 2 stjälkar salladslök, hackad
  • 2 polkabetor, skivad tunt i mandolin
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1 mango, strimlad

Mangodressing

  • 2.5 dl yoghurt, naturell
  • 05 dl mangochutney
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 knivsudd chilipeppar
  • 0.5 msk salt

Snabbpicklad rödkål

  • 0.25 rödkålshuvud, strimlat
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättika

Recept

1

Blanda ihop ingredienserna till mangodressingen och ställ svalt.

2

Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Häll i rödkål och häll sedan upp i burk och ställ i kylen.

3

Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön. Njut!