Snittar med rostad potatis, västkustmajo, stenbitsrom toppat med gräslök

Starta din middagsbjudning med ett riktigt gott tilltugg! Våra snittar med stenbitsrom, västkustmajo och rostad potatis är en perfekt aptitretare. Börja med att förbereda potatisskivor med olivolja och flingsalt och rosta dem därefter gyllenbruna i ugnen. Sedan är det redan dags för uppläggning! Starta med en potatisskiva i botten och toppa med västkustmajo, stenbitsrom och gräslök. Servera på fat eller lite mer innovativt på sked – du väljer vad som passar dig bäst! Oavsett blir det ett tilltugg i världsklass!

Tillagningstid
30 minuter

Portioner
6

Ingredienser

Recept

Sätt ugnen på 200 grader.

Dela potatisen på mitten och lägg den på en plåt.

Ringla över olivolja och flingsalt och rosta sedan potatisen i ca 20 min eller tills den fått fin gyllene färg.

Toppa potatisarna med Abba Västkustmajo, Stenbitsrom och gräslök.

Servera på ett härligt fat alternativt i skedar som snittar - gästerna ska lätt kunna ta med sig en i handen eller på sin tallrik.

522444