LIMEFUSIONSILL MED INGEFÄRA

Abbas spännande recept på limefusionsill med ingefära
Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

  • 1 pkt Abba Sill på 5 minuter, bitad
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 1/2 lime, juice och skal
  • 2 salladslökar
  • 1 cm riven, färsk ingefära
  • 2 krm sichuanpeppar (kan uteslutas)

Recept

Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av.

Tvätta och riv skalet av limen.

Skiva salladslöken.

Blanda crème fraiche, majonnäs, limeskal, limejuice, salladslök, ingefära och peppar i en bunke.

Varva sill och majonnäsblandningen i en burk. Sätt på lock. Låt stå minst ett dygn före servering.

15661