LIMEFUSIONSILL MED INGEFÄRA

Limefusionsill med ingefära recept

INGREDIENSER

  • 1 pkt Abba Sill på 5 minuter, bitad
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 1/2 lime, juice och skal
  • 2 salladslökar
  • 1 cm riven, färsk ingefära
  • 2 krm sichuanpeppar (kan uteslutas)

RECEPT

  • Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av.
  • Tvätta och riv skalet av limen.
  • Skiva salladslöken.
  • Blanda crème fraiche, majonnäs, limeskal, limejuice, salladslök, ingefära och peppar i en bunke.
  • Varva sill och majonnäsblandningen i en burk. Sätt på lock. Låt stå minst ett dygn före servering.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Läs gärna vår policy för hantering av recensioner.