KRÄMIG FISKBULLESTROGANOFF

fiskbullestroganoff med ris som bas

Tillagningstid
15

Portioner
4

Ingredienser

  • 2 burkar Abba Fiskbullar Buljong
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl grädde
  • 1 gul lök
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 2 msk ketchup
  • 1 nypa paprikapulver
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • smör
  • salt & peppar
  • ris & sallad till servering

Recept

Finhacka löken (gärna i matberedare), fräs lök och den pressade vitlöksklyftan i en klick smör.

Tillsätt grädde, crème fraiche, tomatpurén, ketchup och kryddor. Tillsätt fiskbullarna sist, låt puttra tills grytan är varm. (För en mindre krämig variant använd en burk krossade tomater istället).

Rosta pumpakärnor snabbt i en stekpanna. Servera stroganoffen med ris och några salladsblad.

310556