FISKGRATÄNG MED TORSKFILÉ OCH RÄK & DILLSÅS

Tillagningstid
45

Portioner
4

Nyhet! Köpklara recept.

Gillar du det här receptet? Snart kan du ha alla ingredienser i ditt kylskåp! Välj hur många portioner du vill laga och lägg sedan receptet i din kasse. Läs hur det går till här

Ingredienser

Recept

Koka potatisen tills de är riktigt mjuka. Häll av vattnet och tillsätt varm mjölk och smör i kastrullen med potatisarna. Vispa tills det blivit ett luftigt mos. Rör ner två stycken äggulor och smaka av med salt och peppar.

Montera gratängen genom att klicka ut potatismoset längs med formens kanter, lägg fisken i mitten och häll Räk & Dillsåsen över fisken.

Ställ in gratängen i ugn på 175 grader i ca 30 minuter, eller tills moset fått färg och fisken är tillagad (beroende på hur vid eller hög din form är så kan det ta olika tid att tillaga fisken. Känn med en gaffel eller kniv. Släpper gaffeln från fisken lätt så är den färdig)

Garnera gratängen med dill och servera gärna med citron och en grönsallad.

792