Recept kategorier: Pop-up Krog "Havets bästa"

TEMAKI PÅ ABBA INGEFÄRA LIMESILL, SHISO, GRÄSLÖK & SOJAMAJONNÄS

En perfekt förrätt som bjuder dig och ditt sällskap på en riktig smaksensation. Receptet, som är framtaget för och serverat under Abba Pop-up krog Havets bästa på Smögen den 13–15 augusti 2020, är stjärnkocken och MSC-ambassadören Frida Ronges moderna variation av våra klassiska inläggningssillar i glas.

Matjessill med gulbetor, gräddfil, brynt smör och rostade vallmofrön

MATJESSILL MED GULBETOR, GRÄDDFIL, BRYNT SMÖR OCH ROSTADE VALLMOFRÖN

En perfekt förrätt som bjuder dig och ditt sällskap på en riktig smaksensation. Receptet, som är framtaget för och serverat under Abba Pop-up krog Havets bästa på Smögen den 13–15 augusti 2020, är stjärnkocken Thomas Sjögrens moderna tappning på den klassiska matjesen.