Boka själv eller tävla om en oförglömligt gastronomisk kväll för dig och en vän!

Vi på Abba vill välkomna er till oss i Bohusläns skärgård där vi öppnar pop-up krogen Havets bästa i vårt sjömagasin 13-15 augusti – tillsammans med sillälskande stjärnkockarna Frida Ronge & Thomas Sjögren. Krogen Havets bästa är en hyllning till sillen, havet, mathantverket och gamla – och nya – mattraditioner. Vi bjuder på en exklusiv 12-rätters avsmakningsmeny, med havet och skärgården som utsikt.

 

Vinn två platser vid bordet!

Ta chansen och tävla om två platser på krogen Havets bästa, inklusive övernattning på vackra hotellet Smögens hafvsbad. Kvällen inleds med en visning av vårt gigantiska naturliga bergrum i Kungshamn där vi lagrar all Abba sill på ett klimatsmart sätt. Därefter åker vi båt till vårt sjömagasin på Smögen och startar med mingel på bryggan för att sedan njuta av en exklusiv och nytänkande tolvrätters sillmiddag med utsikt över Bohusläns klippor och Smögens fiskebodar.

Tävla här

Det finns många sillälskare, så våra bokningsbara biljetter är slutsålda. Men missa inte chansen att tävla om en biljett för dig och en vän. Du hittar information om hur du tävlar här ovan.

 

Slutsålt

*COVID-19 – Abba är medvetna om att det är speciella tider just nu. Naturligtvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer kopplat till smittläget för Covid-19 och vidtar nödvändiga åtgärder för en trygg upplevelse. Datumet kan komma att ändras om smittläget för Covid-19 eller restriktioner för restaurangbesök förändras. Abba har en stark framtidstro och hoppas att läget har stabiliserats tills det är dags för genomförandet.