FISKPATRULLEN

Fiskpatrullen rycker ut till folk som av sina nära och kära blivit anmälda för att äta för lite fisk. Och när patrullen knackar på dörren blir det andra bullar. Inte bara fiskbullar, utan massor av goda fiskrecept som förändrar matvanorna för både stora och små.

Matchmaking med Abba Middagsklart och Fiskpatrullen.

Vad händer när två överraskade singlar hamnar på blinddate i ett kök? Med allt som behövs för en god vardagsmiddag och ett helt filmteam runt hörnet? Se filmen med alla dejter och smaskiga detaljer.

 

Familjen i Fiskpatrullens nät.

Familjen Bäck/Forsberg blev anmälda till Fiskpatrullen för grovt fiskfusk av moster Margareta som påstår att hon aldrig ens känt lukten av fisk när hon varit där. Och mycket riktigt hittade Fiskpatrullen mest bara korv och köttbullar i familjens kylskåp. De fick lära sig hur man enkelt fixar fisktacos och kom undan med en varning den här gången.

Laga Matjesmaki med Fiskpatrullen.

Se klassisk sill möta nya smaker i den svenska skärgården. Fiskpatrullen överraskar Rolf och hans matlag med att ta över både skärgårdshus och kylskåp. Tillsammans blandar de svenska och asiatiska smaker och lagar matjesmaki – ända tills barnbarnen dyker upp.

Kollektivet lär sig lägga in sill.

Pappa Per hade varit bekymrad över sin son Nils fiskvanor ända sedan han flyttade hemifrån för att dela lägenhet med några kompisar i Stockholm. När Pers tjatande inte gav resultat gav han upp och anmälde hela gänget för fiskfusk. Fiskpatrullen ryckte ut direkt – laddade med både idéer och filéer. Se när Nils och kompisarna tar första steget till mer fisk på menyn och lär sig lägga in sina egna 5-minuters-sillar.