Ceviche med Asian Fusion

Utgå från Asian Fusions smakrika sill som du snabbt marinerar i en sås av lime, soja, wasabi och sesamolja. Blanda sedan med chili, mango, limezest, salladslök och massor av koriander för en riktig smakexplosion! 
Abba recept asiatisk sill cevichestyle
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 1 burk Asian Fusion
  • 2,5 msk japansk soja
  • 2 tsk strösocker
  • 2 krm wasabi (mer om man gillarstinget)
  • 1 msk sesamolja
  • 1 st limefrukt, saft + zest
  • 2-3 salladslökar
  • 1 röd chili
  • ½-1 dl tinad fryst mango
  • 2 dl koriander

RECEPT

  • Häll av lagen från sillen och skär den i små bitar.
  • Blanda ihop en sås av limesaft, japansk soja, strösocker, wasabi och sesamolja. Lägg i sillen.
  • Riv zesten av limen, finhacka chilin och salladslöken.
  • Finhacka lite tinad fryst mango och toppa sillen tillsammans med limezest, chili, salladslök och massor av koriander.
  • Klar att servera direkt!

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}